Background

Biljna ulja

Ulje kokosa - 100ml

Ulje kokosa - 100ml

Latinski naziv: Cocos nucifera

Ovo je pravi hit među uljima. Dobija se od  mesnatog dela ploda kokosa hladnim postupkom. Na temperaturi nižoj od 25 stepeni poprima čvrst oblik. Neizbežan sastojak kozmetičkih preparata za negu kose i kože. Masne kiseline koje sadrži kokosovo ulje, posebno laurinska kiselina, daju potrebnu vlažnost suvoj koži i kosi. Može da se koristi  kao maska za kosu ili piling, ili za nežnu masažu, kada se očvrslo ulje lagano rastapa na koži.

Cena:320.00 din